Τετάρτη 13 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στην Αλεξανδρούπολη το ντέρμπι

Με τους αγώνες της Β φάσης συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο τοπικός Εθνικός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Το παιχνίδι, που είναι νοκ άουτ, αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ακριτικής πρωτεύουσας, αφού το κύπελλο μπορεί να οδηγήσει τον Εθνικό σε ακόμα ψηλότερα σκαλοπάτια απ' ό,τι η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Από την άλλη η ομάδα της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό αναζητεί το βάλσαμο για τη συνέχεια και σίγουρα μια νίκη - πρόκριση μέσα στην Αλεξ/πολη, θα κάνει τους παίκτες της Ενωσης να ανεβάσουν την ψυχολογία τους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: Φιλία - Αρης (16.00), Γιάννινα - Εσπερος Βυζ. (18.00), Εθνικός Αλεξ - ΑΕΚ (19.00), Αριστοτέλης - Σέρρες (19.00), Μίλων - ΠΑΟΚ (17.00), Ορεστιάδα - Κομοτηνή (19.00), ΕΑ Πατρών - Κτησιφών (18.30).

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης των βαλκανικών χωρών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Σόφια και στην οποία μετείχε και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Φάνης Τσιόκρης, αποφασίστηκε η ίδρυση Βαλκανικής Ενωσης Βόλεϊ. Η Ενωση προς το παρόν θα περιλαμβάνει τέσσερις επιτροπές οι οποίες είναι: Α) Οργανωτική Επιτροπή, Β) Επιτροπή Προπονητών, Γ) Επιτροπή Διαιτητών, Δ) Επιτροπή Μπιτς Βόλεϊ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ