Κυριακή 17 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμάζονται Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν στην Εδεσσα και οι κιτρινόμαυροι στην Παναχαϊκή

Τα δυο μεγάλα ματς της 8ης αγωνιστικής γίνονται σήμερα, ενώ αύριο θα γίνει το κυρίως ...πιάτο του προγράμματος. Σήμερα, λοιπόν, σε Εδεσσα και Πάτρα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ δοκιμάζονται μακριά από τα ...σπίτια τους. Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Πανηλειακό, ενώ και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ μαγνητίζει τους φίλους της συμπρωτεύουσας. Ας δούμε αναλυτικά τα κυριότερα ματς:

Στις 3μμ, στην Εδεσσα (ΦΙΛΜΝΕΤ), ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δηλώνει ότι η νίκη είναι μονόδρομος: "Αναμφίβολα ο Εδεσσαϊκός είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στην έδρα του, παρότι δεν έχει ξεκινήσει καλά. Χρειάζεται προσοχή, ώστε να φύγουμε νικητές". Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ντούσκο θα παρατάξει τους: Ελευθερόπουλο, Καραταϊδη, Νταμπίζα, Βαρεσάνοβιτς, Γιαννακόπουλο, Γκώνια, Ιβιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Καρασαββίδη, Αλεξανδρή, Τζόρτζεβιτς.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα έχει επίσης δύσκολη αποστολή στην ιδιαίτερα δυνατή φέτος Παναχαϊκή. Ο Πέτρος Ραβούσης τονίζει: "Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να συνεχίσουμε τις πετυχημένες εμφανίσεις". Ο Ελληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντανιέλ Μπατίστα, που έχει πρόβλημα στη γάμπα. Πιθανή 11άδα: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Κωστένογλου, Μανωλάς, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Κωστής, Νικολαϊδης, Μαλαδένης.

Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς:

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανηλειακό και ο Βελιμίρ Ζάετς υποστηρίζει: "Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Αν παίξουμε πειθαρχημένα και σοβαρά, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς". Πιθανή σύνθεση για το τριφύλλι: Βάντσικ, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Ουζουνίδης, Κολιτσιδάκης, Καλιτζάκης, Μάρκος, Μαραγκός, Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Μπορέλι.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ντέρμπι με ...ιστορία στο Χαριλάου, όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τον άσπονδο "φίλο" του ΠΑΟΚ. Στο Ηράκλειο ο ανεβασμένος ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή, ενώ στην Καβάλα η ομώνυμη ομάδα θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα. Στην Καστοριά οι "γουναράδες" θα αγωνιστούν με την Καλαμάτα, ενώ τέλος στην Ξάνθη η Σκόντα θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ