Σάββατο 30 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Καταιγίδα" στον Πειραιά
  • Σε απεργία διαρκείας κατέβηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τα οικονομικά τους αιτήματα
  • Παραιτήθηκε ο έφορος του τμήματος

Αρχισαν τα... όργανα πριν καλά καλά συμπληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική στην Α1 του πόλο. Από χτες ανέβηκαν επικίνδυνα τα μποφόρ στον Πειραιά και ειδικότερα στο χώρο του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον τελευταίο καιρό τον Ολυμπιακό έφτασαν πλέον τον κόμπο στο χτένι. Ετσι με χτεσινή απόφασή τους οι πολίστες του ιστορικού συλλόγου αποφάσισαν να κηρύξουν απεργία διαρκείας, πράγμα που σημαίνει αποχή και από τους αγώνες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο έφορος της ομάδας κ. Νομικός υπέβαλε την παραίτησή του, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι κατανοεί και συμφωνεί με την απόφαση των παικτών. "Παίκτες από επαρχία δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιό τους. Δεν μπορούσα άλλο μόνος μου", επισήμανε στις δηλώσεις του ο έφορος του Ολυμπιακού, δίνοντας το στίγμα για το τι επικρατεί στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Από την άλλη μεριά η διοίκηση του συλλόγου δε φαίνεται να μπορεί να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια που θα αλλάξει την κατάσταση. Ετσι λοιπόν στον αέρα βρίσκεται το σημερινό ντέρμπι με τη Γλυφάδα (16.00 απευθείας από το ΜΕΓΚΑ), αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το τι μέλλει γενέσθαι. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα παρατάξει την εφηβική του ομάδα αλλά απ' ό,τι φαίνεται όλα είναι ρευστά.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, "κουτσουρεμένη" είναι η δεύτερη αγωνιστική. Εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, που είναι μετέωρο,αναβάλλονται και οι αγώνες του Ηρακλή με την Πάτρα και της Κέρκυρας με τη Βουλιαγμένη λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των φιλοξενουμένων. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Χίος - Εθνικός (8μμ), Χαλκίδα - Πανιώνιος (7μμ), Χανιά - Ποσειδώνας (7μμ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ