Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Μαθαίνει γαλλικά" ο Ραβούσης

Βλέπει σήμερα την Παρί Σ.Ζ. κόντρα στη Μονπελιέ, στο Παρίσι

Η Βέροια βρίσκεται αγωνιστικά μπροστά στην ΑΕΚ, όμως η ευρωπαϊκή πρόκληση υπερισχύει στους "κιτρινόμαυρους". Η παρακολούθηση της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει από σήμερα, αφού ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας θα πάρει μια πρώτη γεύση, ιδίοις όμμασι.

Μεταβαίνει στην "πόλη του φωτός" για να παρακολουθήσει την Π.Σ.Ζ. να υποδέχεται τη Μονπελιέ, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Το Γενάρη, την αντίπαλο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου Κυπελλούχων, θα ξαναδεί ο Α. Σταματιάδης, ενώ τον επόμενο μήνα θα ξαναμπεί στο "μικροσκόπιο" του Ραβούση.

Πριν φύγει πάντως ο τεχνικός της Ενωσης "ξύπνησε τα αίματα". Οι Μπατίστα, Μπορμπόκης δεν πήγαν για θεραπεία, ενώ προχτές ο Νικολαϊδης αργοπόρησε. Αυτά σε συνδυασμό με τα γεγονότα του τελευταίου καιρού, τον ανάγκασαν να μιλήσει για χαλάρωση και να ζητήσει από όλους προσοχή και σοβαρότητα.

Στο μεταξύ την Κυριακή ο δικέφαλος θα υποδεχτεί τη Βέροια με αλλαγές στη σύνθεσή του. Εκτός των Μανωλά (τιμωρημένος), Μπορμπόκη (τραυματίας) το τερέν του γηπέδου μάλλον δε θα πατήσουν και κάποιοι άλλοι βασικοί. Μεταξύ αυτών κατά πάσα πιθανότητα δε θα βρίσκεται ο Η. Ατματσίδης, τον οποίο ο Ραβούσης φέρεται αποφασισμένος να στηρίξει στη δύσκολη περίοδο που περνάει.

  • Το ενδιαφέρον του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για πολλούς και ευνόητους λόγους, επέτρεψε στη διοίκηση της ΑΕΚ να εκδώσει εισιτήρια που θα τιμώνται προς 10.000 και 7.000 χιλ. δρχ. το καθένα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ