Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Οι κορυφαίοι του 1996

ΠΑΟ, Ανδρεόπουλος, Φιλίποφ και Γκάετς οι καλύτεροι της χρονιάς

Πράσινη χρονιά ήταν το 1996 για το βόλεϊ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο δημοψήφισμα για τους καλύτερους του 1996 που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος η εφημερίδα VOLLEYBALL TIME. Στο δημοψήφισμα πήραν μέρος 30 αθλητικοί συντάκτες που ασχολούνται με το βόλεϊ, οι αρχηγοί των 12 ομάδων και οι προπονητές της Α1 κατηγορίας, συν τον Γ. Λάιο που εργάστηκε στον Ολυμπιακό, και ο ομοσπονδιακός προπονητής Τ. Καβαλιεράκης.

Κορυφαία ομάδα αναδείχτηκε ο ΠΑΟ, κορυφαίος Ελληνας παίκτης ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟ Δ. Ανδρεόπουλος, κορυφαίος ξένος ο Ουκρανός διαγώνιος των πρωταθλητών Γιούρι Φιλίποφ. Καλύτερος νέος παίκτης ψηφίστηκε ο Κ. Χριστοφιδέλης, προπονητής ο τεχνικός της Ορεστιάδας Ζ. Γκάετς και διαιτητής ο Κ. Μαργαρίτης.

Η προετοιμασία της Εθνικής

Ενα μόνο φιλικό αγώνα θα δώσει η Εθνική ομάδα πριν το κρίσιμο παιχνίδι στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ '97. Την επόμενη Παρασκευή η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξει στο Βέλγιο. Η προετοιμασία της Εθνικής ξεκινά σήμερα κάτω υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών Καβαλιεράκη, Νεόφυτου και θα πάρουν μέρος οι Χριστοφιδέλης, Γκιούρδας, Χατζηαντωνίου, Κυριαζής, Κουρνέτας, Σαμαράς, Ντράκοβιτς, Θεοδωρίδης, Αμαριανάκης, Μποζίδης, Μητρούδης, Μπάεφ, Τσακιρόπουλος, Αγγελίδης.

Τις επόμενες μέρες ξεκινά και η προετοιμασία της Εθνικής παίδων και της Εθνικής κορασίδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ