Πέμπτη 12 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΣΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ανταλλαγή άσφαιρων πυρών οδήγησε η δημοσιοποίηση των δηλώσεων "πόθεν έσχες" των πολιτικών αρχηγών (σελίδα 7).

ΕΞΟΡΜΗΣΗ εγγραφής νέων μελών οργανώνει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, ενόψει των αρχαιρεσιών και καθώς τα προβλήματα στους χώρους δουλιάς παίρνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας (σελίδα 10).

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εμπορικής Ναυτιλίας παραδέχτηκε χτες ότι κατάργησε τον δεύτερο ραδιοτηλεγραφητή στα πλοία, πριν καν να μπορεί να λειτουργήσει το αυτόματο δορυφορικό σύστημα ραδιοτηλεγράφησης! (σελίδα 10).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ του επικείμενου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, γράφει ο Γ. Μανουσογιαννάκης (σελίδα 11).

ΤΗ ΓΝΩΜΗ των βιομηχάνων για τις εργασιακές σχέσεις και γενικότερα για τα "αντικίνητρα", ζήτησε ο υπουργός Εργασίας, που μετείχε στην προχτεσινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ (σελίδα 13).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 21 Γενάρη στη Λάρισα οι αγρότες του νομού (σελίδα 16).

"ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ κρύβουν παγίδες", προειδοποιεί τους καταναλωτές η ΕΚΠΟΙΖΩ και δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να προσέχουν (σελίδα 16).

ΚΑΝΕΝΑ έργο υποδομής για την "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επανέλαβε τις εξαγγελίες του, αλλά δε δεσμεύτηκε για τίποτα (σελίδα 17).

ΤΡΙΑ έτοιμα εργοστάσια φαρμακευτικού υλικού στη Λάρισα θα παραδώσει σε ιδιώτες η κυβέρνηση, γιατί έτσι επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ενωση (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ