Παρασκευή 13 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα

ΜΠΟΓΚΟΤΑ. -

Ενα 9χρονο κοριτσάκι είναι το μοναδικό άτομο που επιβίωσε από τη συντριβή του κολομβιανού αεροσκάφους DC - 9 της Διηπειρωτικής Αεροπλοφιας, που κατέπεσε χτες κοντά στην ακτή της πόλης Καρταχένα.

Πάνω στο αεροσκάφος, το οποίο πιθανολογείται ότι συνετρίβη μετά από έκρηξη βομβιστικού μηχανισμού, επέβαιναν άλλα 52 άτομα, τα οποία βρήκαν οικτρό θάνατο.

Μετά από έρευνες λίγων ωρών στη δασώδη περιοχή, στην οποία κατέπεσε το μοιραίο αεροσκάφος, οι κολομβιανές αρχές ανακάλυψαν έκπληκτοι ανάμεσα σε δεκάδες ακρωτηριασμένα πτώματα ότι η 9χρονη Ερίκα Δελγάδο ήταν ζωντανή με μοναδικό - σωματικό, τουλάχιστον... - τραύμα ένα σπασμένο χέρι. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ιδιοκτήτη αγροκτήματος στην περιοχή, η νεαρή Ερίκα Δελγάδο"ήρθε μόνη της μέχρι την πόρτα του αγροκτήματος" αρκετή ώρα μετά τη συντριβή του μοιραίου αεροσκάφους. Η Ερίκα Δελγάδο, που μεταφέρθηκε μετά από λίγο στο νοσοκομείο, δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες σχετικά με το δυστύχημα, ενώ το μόνο που κατάφερε να πει με σιγουριά ήταν ο αριθμός τηλεφώνου της οικογένειάς της!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ