Παρασκευή 21 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το μυαλό στην Γενεύη

Η κρίσιμη ώρα της ανακοίνωσης του αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε. Σήμερα, στις 12.00 στη Γενεύη, η αγωνία αναμένεται να φτάσει στο κατακόρυφο, για το ποια τελικά θα είναι η ομάδα που θα αναδείξει η κληρωτίδα και θα βρεθεί αντιμέτωπη στην αγωνιστική πρεμιέρα του Παναθηναϊκού φέτος στη διοργάνωση (9 Αυγούστου). Από πλευράς εκπροσώπησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Ελβετία βρίσκεται από χτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αγγελος Φιλιππίδης. Ωστόσο, η αποστολή του «τριφυλλιού» παραμένει στην Κροατία όπου πραγματοποιεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι «πράσινοι» έδωσαν φιλικό αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1.

  • Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ψηφίστηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού συγκεντρώνοντας 22 ψήφους. Δεύτερος αρχηγός ο Κριστόφ Βαζέχα με 20 ψήφους και τρίτος ο Αντώνης Νικοπολίδης με 17.
  • Ακατάλληλο για τη διεξαγωγή των ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, έκρινε η Αστυνομία, με έγγραφό της που έστειλε στην ΕΠΑΕ, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα, στο έγγραφό της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφέρει: «Η χωροταξική διαρρύθμιση του περιβάλλοντος χώρου πρέπει να διευκολύνει τα αστυνομικά μέτρα. Τα μέτρα αυτά θα εγγυώνται την ασφαλή διακίνηση πεζών και οχημάτων γύρω από το γήπεδο, καθώς και την ασφαλή προσέλευση των επισήμων, δημοσιογράφων, αθλητών μέσα σε αυτό». Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέταξε έγγραφο που χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σύμφωνα με τον ΚΑΠ όλοι οι αγώνες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ