Παρασκευή 24 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΔΥΕ
Εκδηλώσεις - συνελεύσεις ειρήνης

Στην τελική ευθεία, οι προετοιμασίες για το 12ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ,που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Μάρτη μέχρι την Κυριακή 2 Απρίλη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία για την Εκθεση αφίσας, φωτογραφίας και σκίτσου από τα 40 χρόνια της αντιιμπεριαλιστικής δράσης της ΕΕΔΥΕ που θα λειτουργεί από την Τρίτη 28 Μάρτη μέχρι την Κυριακή 2 Απρίλη, στο κτίριο "Κωστή Παλαμά" (Ακαδημίας και Σίνα).

Επίσης η ΕΕΔΥΕ - Θεσσαλονίκης,σήμερα στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θα προβάλει την αντιπολεμική ταινία "Η φράση που δεν τέλειωσε ποτέ".Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Νίκαιας και η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς σε συνεργασία με μαζικούς φορείς της περιοχής διοργανώνουν μεθαύριο Κυριακή Ειρηνοδρομία (λαϊκό αγώνα δρόμου) στα πλαίσια του Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ και των 40 χρόνων ζωής και δράσης του φιλειρηνικού κινήματος. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 πμ από την πλατεία 12ης Αυγούστου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται και οι Γενικές Συνελεύσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης, καθώς και οι περιφερειακές συνδιασκέψεις, ενόψει του 12ου Συνεδρίου.Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας θα την πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 27 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ