Παρασκευή 10 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕ+ΔΚΙ
Η επιτυχία έφερε το κλειστό

Δημοπρατείται μέχρι τέλους του μήνα το νέο κλειστό στην Ορεστιάδα

Τη δημοπράτηση μέχρι τέλους του μήνα κλειστού γυμναστηρίου στην Ορεστιάδα, προϋπολογισμού 750 εκ. δρχ., εξήγγειλε χτες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Λιάνης στη διάρκεια δεξίωσης που έδωσε προς τιμήν της ομάδας βόλεϊ της ακριτικής πόλης. Το γυμναστήριο θα είναι 1.700 θέσεων και ο Γ. Λιάνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κλειστό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αν ο Δήμος Ορεστιάδας παραχωρήσει μεγαλύτερο χώρο. Ο Γ. Λιάνης εξήγγειλε απόφαση για πριμ 30 εκ. στους παίκτες, ενώ μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού.

Στη χτεσινή εκδήλωση παρέστησαν ο ΓΓΑ Γ. Βασιλακόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Π. Σγουρίδης, ο βουλευτής του νομού Χρ. Κηπουρός, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτης.

  • Αναχώρησε χτες για τη Βιέννη ο Ολυμπιακός, που παίρνει μέρος στο φάιναλ - φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Σαββάτου την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εντιλκουόκι Ραβένα, ενώ στον άλλο ημιτελικό παίζουν η Σίσλεϊ Τρεβίζο με τη Μάελς Πιλς. Οι αγώνες του Ολυμπιακού θα μεταδοθούν από την ΕΤ - 1.
  • Περικοπές στο πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών αποφάσισε το ΔΣ της ΕΟΠΕ επικαλούμενο οικονομικούς λόγους και την "κομπίνα" που έκαναν ο Αρης και ο Αγ. Σώστης. Ετσι μετά την πρώτη φάση τα πλέι - οφ θα συνεχιστούν μόνο με τις ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις 1 έως 4.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ