Παρασκευή 29 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγωνία για την κλήρωση

Ευρώπη τέλος! Προς το παρών. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στον Ολυμπιακό που πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην έναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή, αφού άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Ετσι λοιπόν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθεί να επικεντρώσει την προσοχή των παικτών του στον αγώνα με τον Εθνικό, αλλά παράλληλα εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για τη νωθρή εμφάνιση στη Λευκορωσία.

Εξάλλου με το μυαλό στη Γενεύη είναι όλοι σήμερα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αφού το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση της ΟΥΕΦΑ για τον καταρτισμό των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τα χτεσινά "μαγειρέματα" της ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στον τρίτο όμιλο μαζί με τις Φέγενορντ (Ολλανδία) Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας, Γαλατά Σεράι (Τουρκία) και Νιούκαστλ (Αγγλία). Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κληρωθεί με μια από τις παραπάνω ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής των ομίλων θα τεθούν η κάτοχος του τίτλου Ντόρτμουντ καθώς και οι Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπάγερν Μονάχου και Αϊντχόβεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ