Σάββατο 30 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Το Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "Τράπεζας Αττικής ΑΕ" ενέκρινε χτες το ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αξιών. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, η Τράπεζα θα προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εκδίδοντας 7.428.090 νέες μετοχές με τιμή διάθεσης 1.150 δρχ. η κάθε μία. Οι νέες μετοχές θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλιών μετόχων σε αναλογία μία νέα μετοχή για κάθε τρεις παλιές.

Τα νέα κεφάλαια, σύμφωνα με την Τράπεζα, ύψους 8,5 δισ. δρχ. θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του προγράμματος λειτουργικής αναδιάρθρωσης και αυτοματοποίησης των εργασιών της, στη διεύρυνση του φάσματος των παρεχόμενων προϊόντων, στην ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων και στην ενίσχυση του δείκτη φερεγγυότητας της Τράπεζας.

  • Επίσης, σύμφωνα με σχετικό δελτίο του Χρηματιστηρίου, το ΔΣ αποφάσισε τη σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία θα υποβοηθήσει τον έλεγχο των απαιτήσεων επενδυτών από εκκρεμείς χρηματιστηριακές συναλλαγές με την "Κατσούλης ΑΧΕ".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ