Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολλά και καλά

Πολλές και σημαντικές είναι οι εκδηλώσεις μερικών δήμων της Αθήνας από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα.

  • Στο "Θέατρο Πέτρας",στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Πετρούπολης,οι φίλοι του παραδοσιακού και του καλού λαϊκού τραγουδιού θα απολαύσουν δύο ξεχωριστές συναυλίες. Σήμερα (9μμ) ο Λάκης Χαλκιάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν την τελευταία του δουλιά "Η Ελλάδα είναι έρωτας",καθώς και λαϊκά, ρεμπέτικα και σύγχρονα τραγούδια. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, που είναι αφιερωμένο στο δημοτικό τραγούδι θα εμφανιστούν οι Χρόνης Αηδονίδης και Στέλιος Μπέλος.Την Κυριακή στον ίδιο χώρο θα δώσουν συναυλία οι Πόλυ Πάνου, Μαριώ και Σοφία Παπάζογλου.
  • Στο Δήμο Ταύρου (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Αγ. Γεωργίου), συνεχίζονται τα "Ταύρεια 1997".Σήμερα δίνουν συναυλία οι "Μποέμισσες",την Κυριακή οι Δέσποινα Μπόγρη και Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ομάδα κρουστών θα παρουσιάσουν αφιέρωμα στην Κύπρο, ενώ τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από ερασιτέχνες της περιοχής.
  • Στο Δήμο Ζεφυρίου,στα "Ζεφύρεια '97",η σημερινή βραδιά φιλοξενεί μουσικά συγκροτήματα από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική.Αύριο θα προβληθεί η ταινία του Χρ. Σιοπαχά "Η Κάθοδος των Εννέα".Την Κυριακή εμφανίζονται οι Γιώργος και Κατερίνα Κόρου.Τη Δευτέρα, μετά την ομιλία του δημάρχου, Γιάννη Λάππα,παραδοσιακή μουσική θα παρουσιάσει το συγκρότημα του Νίκου Φιλιππίδη.
  • Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα,σήμερα, (9 μμ), στο Θέατρο "Αννα Συνοδινού" θα παρουσιαστεί η "Γκόλφω" από το "Λαϊκό Θέατρο". Στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" αύριο τραγουδούν ο Μίλτος Πασχαλίδης και οι "Συνήθεις Υποπτοι".Την Κυριακή οι Διονύσης Τσακνής και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τη Δευτέρα ο Σωκράτης Μάλαμας.
  • Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου,μετά τη μεγάλη του περιοδεία στην περιφέρεια, δίνει την πρώτη του συναυλία στο Λεκανοπέδιο. Σήμερα (9μμ), θα δώσει συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης (Κύπρου και Τριπόλεως), στο πλαίσιο του 5ου Μουσικού Παράπλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ