Κυριακή 7 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αγανακτισμένοι οι παίκτες

Μιλούν στο "Ρ" οι Φρατζέσκος - Ατματσίδης

Μια από τις επιπτώσεις που θα 'χει η απόφαση των "φωστήρων" θα είναι η στελέχωση των εθνικών ομάδων. Η οργή των μελών της αποστολής που χτες στη Λιουμπλιάνα (την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν ήταν γνωστό τ' αποτέλεσμα) αγωνίζονταν για τη διάκριση της χώρας μας, ήταν έκδηλη. Μάλιστα κάποιοι μίλησαν ακόμα και γι' αποχή. Ομως η αγάπη για το εθνόσημο, σ' αντίθεση με άλλους, επικράτησε. Αυτό που όλοι αναρωτιόνταν είναι με τι μούτρα όσοι ψήφισαν υπέρ στην πρόταση της ΕΠΑΕ θα στριμώχνονται για φωτογραφίες, θα διεκδικούν μερίδιο και προβολή μετά από κάποια επιτυχία.

Κ. ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ (διεθνής παίχτης): "Τη θεωρώ απαράδεκτη ενέργεια, που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Οσο για τα περί συναγωνισμού, που τον είδατε; Η πλειοψηφία των αλλοδαπών έχει ποιότητα; Πολύ λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά αξίζουν και μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

ΗΛ. ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ (διεθνής παίχτης): "Είναι απαράδεκτο. Δε θα ωφελήσει σε τίποτα το άθλημα στην Ελλάδα. Ποιος λέει ότι θα υπάρξει συναγωνισμός; Είμαστε κάθετα αντίθετοι, δε νομίζω πως χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ