Κυριακή 14 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των ισχυρών

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσουν σήμερα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής.

Στο "Νίκος Γκούμας" η ομάδα του Ντουμίτριου Ντουμιτρίου θα υποδεχτεί την έκπληξη της πρεμιέρας τη νεοφώτιστη Προοδευτική (18.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Ρουμάνος κόουτς θα "προφυλάξει" τον Ντέμη Νικολαϊδη, ενόψει των αγώνων με Ντίναμποργκ και Ολυμπιακό.

Στις 9 το βράδυ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο Ολυμπιακό στάδιο τον Απόλλωνα. Ο Βασίλης Δανιήλ δε θα ξεκινήσει τον Στράντλι από την αρχή, θα αγωνιστεί όμως ο Γιώργος Καπουράνης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Στην αντίπερα όχθη η "ελαφρά ταξιαρχία" θα προσπαθήσει να πετύχει τον περσινό της άθλο, αφού είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 2-0.

Στα άλλα ματς του προγράμματος: Στην Ξάνθη η Σκόντα θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις νίκες της έχοντας σαν αντίπαλο την "ακέφαλη" προπονητικά Καλαμάτα.

Στη Νεάπολη ο Ιωνικός αναμφίβολα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στο Καυτατζόγλειο τη Βέροια και επίσης είναι το φαβορί για τη νίκη.

Τέλος, στο στάδιο Καραϊσκάκη, ο Εθνικός (4.30μμ) θα κοντραριστεί με την Καβάλα σε ένα αμφίρροπο ματς.

Ολα οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ