Κυριακή 28 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των ισχυρών

Στην έδρα τους με Βέροια και Καβάλα παίζουν ΠΑΟ και ΑΕΚ

Εύκολο θεωρητικά έργο θα έχουν οι πρωτοπόροι της Α' Εθνικής σήμερα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Βέροια και ο Βασίλης Δανιήλ ζητά προσοχή: "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Με πάθος αλλά και πειθαρχία πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην κορυφή".

Στον αγωνιστικό τομέα ο Καβαλιώτης τεχνικός ίσως κάνει τρεις αλλαγές σε σχέση με την 11άδα της Πάτρας. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Λαγωνικάκης, Στράντλι, Γ. Σ. Γεωργιάδης.

Στη Νεάπολη θα έχουμε πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον εκπληκτικό φέτος Ιωνικό και τον Εθνικό. Δυσκολότερο έργο από τους τρεις της κορυφής έχει ο Ηρακλής που θα κοντραριστεί στο Βύρωνα με τον Αθηναϊκό που ψάχνει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" φιλοξενεί την αδύναμη φέτος Καβάλα και είναι το λογικό φαβορί της συνάντησης. Πάντως ο Ντουμιτρίου τονίζει ότι ο αγώνας δεν είναι εύκολος και είπε στους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις αναμένεται να γίνουν: στην Ξάνθη όπου η Σκόντα θα κοντραριστεί με τη φορμαρισμένη Προοδευτική, ενώ στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα σε ένα τυπικό αθηναϊκό ντέρμπι (18.00 "Super Sport"). Τα άλλα ματς αρχίζουν στις 15.45.

Τέλος, αύριο στις 15.45 ("Super Sport") έχουμε το πελοποννησιακό ντέρμπι μεταξύ Πανηλειακού και Παναχαϊκής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ