Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στα όρια της γελοιοποίησης

Αυτοκατάργηση ή εναντίωση (στους ισχυρούς); Στο δίλημμα αυτό η Δικαστική Επιτροπή Εφέσεων (ΔΕΕ) της ΕΠΟ προτίμησε το πρώτο, αδιαφορώντας για την ταύτισή του με το αντίθετο της λέξης φιλότιμο. Η απόφασή της να θεωρήσει εαυτό αναρμόδιο και να στείλει την υπόθεση Μάρκου στη ΦΙΦΑ προκάλεσε αντιδράσεις και θυμηδία. Ως και ο Κ. Τριβέλλας εξοργισμένος ζήτησε από το ΔΣ της Ομοσπονδίας την αναπομπή της υπόθεσης (έγινε δεκτό).

Μάλιστα, επισήμανε πως αν σε ενάμιση μήνα δεν ήταν οι εκλογές θα "έπαιρνε τα κεφάλια στεγνά". Με την ετυμηγορία της η ΔΕΕ προσπάθησε ν' αποφύγει τη δυσαρέσκεια του Γ. Βαρδινογιάννη, αλλά και την παρανομία, αφού η μονομερής ανανέωση δεν υφίσταται πλέον. Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν η γελοιοποίηση, εντός και εκτός συνόρων.

Ηδη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει ενημερωθεί και θα ζητήσει από τη ΦΙΦΑ την έκδοση προσωρινού δελτίου, το οποίο φυσικά θα της χορηγηθεί. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι αποφάσεις της ΔΕΕ, είναι αμετάκλητες και κανείς δεν μπορεί να επέμβει. Αν λοιπόν συμμορφωθούν τα μέλη της με την εντολή του ΔΣ, απλά θα μεγιστοποιήσουν τις αρνητικότατες εντυπώσεις για τα πρόσωπά τους.

Γ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ