Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Μάθαμε τι είμαστε"

Ο Μπάγεβιτς για τη βαριά ήττα από τη Ρόζενμποργκ

"Ο φόβος φυλάει τα έρμα", λέει η σοφή παροιμία, όμως ο Ολυμπιακός δεν την έλαβε υπόψη του. Η βαριά ήττα από τη Ρόζενμποργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ... πισωγύρισε την ερυθρόλευκη ομάδα, κάτι που παραδέχτηκε άλλωστε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Ασφαλώς και μας πείραξε αυτή η ήττα. Θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να το ξεπεράσουμε. Ξεκινήσαμε φοβισμένα και στα πρώτα 25 λεπτά ουσιαστικά το ματς είχε κριθεί. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να φτιάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα, όμως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο", υποστήριξε ο Ντούσκο για να πει και τη μεγάλη αλήθεια: "Ισως είναι καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η αποτυχία, για να ξέρουμε πού είμαστε αλλά και τι είμαστε".

Ενδεικτικό του άσχημου κλίματος που επικράτησε κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Αθήνα χτες τα ξημερώματα, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο συνήθως ψύχραιμος Μπάγεβιτς με υπάλληλο ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο όταν ειρωνεύτηκε την απόδοση της πειραϊκής ομάδας. Επεσαν μερικές... ψιλές, ευτυχώς όμως όλα έμειναν εκεί και δεν υπήρξαν μηνύσεις εκατέρωθεν...

Πάντως η επόμενη μέρα βρήκε τον Ολυμπιακό... τραυματισμένο, αφού κατά γενική ομολογία υπήρξε υπέρμετρη αισιοδοξία αλλά και έλλειψη εντατικού... φροντιστηρίου στον τρόπο που έπαιζε η Ρόζενμποργκ. Αναμφίβολα "αδιάβαστοι" πιάστηκαν τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία του ελληνικού συγκροτήματος και αυτή ήταν η βασική αιτία για τη συντριβή.

  • Ούτε γάτα, ούτε ζημιά όσον αφορά τον Μίρσα Βαρεσάνοβιτς. Η ΟΥΕΦΑ έστειλε φαξ στην ΠΑΕ και την ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το δελτίο του. Αρα η πρόθεση της Πόρτο να προσφύγει για αντικανονική συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ πέφτει αυτόματα στο κενό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ