Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αναβολή - "φωτιά"

"Φωτιές" ανάβει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα η απόφαση των αθλητικών δικαστών (κατά πλειοψηφία 2 - 1) να αναβάλουν για την Τρίτη τη συζήτηση σχετικά με τα επεισόδια στο παιχνίδι ΟΦΗ - Ολυμπιακού. Ετσι, αν ο ΟΦΗ τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας του, τότε θα "γλιτώσει" το Ηράκλειο ο ΠΑΟ. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, απαιτείται χρονικό όριο τεσσάρων ημερών και η πιθανή απόφαση δε θα εφαρμοστεί στο παιχνίδι του με τον Ηρακλή που είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο. Η αναβολή της συζήτησης έγινε μετά από αίτημα του δικηγόρου των Κρητικών που επικαλέστηκε προσωπικό κώλυμα. Την παραίτηση των τριών αθλητικών δικαστών ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες χτες, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ Β. Μητρόπουλος.

  • Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Α. Φούρας, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Σ. Σφακιανάκη, απέρριψε δύο από τα αιτήματα που του έθεσε και παρέπεμψε για νέα συζήτηση στο μέλλον άλλα δύο. Αρνήθηκε να καταβληθούν αναδρομικά κάποια χρήματα και να επιστραφούν 146 εκατ. δρχ., τα οποία είχαν κρατηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ. Θα ξανασυζητηθούν η αύξηση σε 12% του ποσοστού από το ΠΡΟΠΟ και η παραχώρηση ισόποσου ποσοστού, όταν εφαρμοστεί το προκαθορισμένο στοίχημα.
  • Με 40 μέρες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, τιμωρήθηκε ο Αλ. Κούγιας για εξύβριση των διαιτητών Κεχαγιά, Τεβεκέλη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ