Πέμπτη 16 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μέχρι το 2002 ο Κασάπης

Συμφώνησε χτες ο διεθνής αμυντικός του "δικεφάλου" για τετραετές συμβόλαιο.

Τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος θα φοράει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Μ. Κασάπης. Μετά τους Κωστένογλου, Κοπιτσή και ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γ. Λεοντσινίδη. Ετσι, από το "καρέ των Κ" απομένει μόνο ο Κωστής.

Οπως γνωστοποίησαν και στην επίσημη παρουσία τους οι νέοι ιδιοκτήτες είχε υπάρξει κατ' αρχήν συμφωνία. Χτες ο Κασάπης μαζί με τον μάνατζέρ του συναντήθηκαν με το διευθύνοντα σύμβουλο, επιβεβαίωσαν τη συμφωνία τους και μάλλον την Παρασκευή υπογράφει...

Η σύμβαση που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιούλη 98, είναι τετραετούς διάρκειας και θ' αποφέρει στο διεθνή παίχτη 360 εκατ. δρχ. Τα 200 απ' αυτά θα τα πάρει αμέσως και τα υπόλοιπα σε δύο χρόνια. Επίσης ο μισθός του αυξάνεται σ' ένα εκατομμύριο μηνιαίως.

Συμφωνία όμως επήρθε και με τους τρεις αρχηγούς για το θέμα των πριμ. Η πρόταση ικανοποίησε τους παίχτες και ο κανονισμός υπογράφεται την Παρασκευή. Η κατάκτηση τίτλου θ αποφέρει σε κάθε "κιτρινόμαυρο" 5.500 δρχ. για κάθε λεπτό συμμετοχής. Συγκριτικά με πέρισυ υπάρχει αύξηση 100%. Αν η ΑΕΚ πάρει το κύπελλο κάθε παίχτης καρπώνεται 3.000 δρχ., ενώ καθιερώθηκε πριμ δεύτερης θέσης (ίσως οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ) που αντιστοιχεί σε 2.500 δρχ.

Αύξηση υπήρξε και στα πριμ κάθε αγώνα, όπου οι αντίπαλοι χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και αφορά νίκες ή ισοπαλίες, εντός και εκτός έδρας. Στην δεύτερη τοποθετήθηκαν Ηρακλής, ΟΦΗ και πληρώνει μόνο η νίκη. Στην τελευταία κατηγορία μπήκαν οι υπόλοιπες ΠΑΕ, αποκλειστικά για επικράτηση στις έδρες τους.

  • Στις 21.00 αντί της προγραμματισμένης 20.15 θ' αρχίσει μάλλον το παιχνίδι ΑΕΚ - Ιωνικού, την Κυριακή. Η ΠΑΕ υπέβαλλε προφορικά σχετικό αίτημα, το οποίο αναμένεται να γίνει δεκτό από την ΕΠΑΕ. Στις 18.40 η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και έτσι διευκολύνεται η προσέλευση των φιλάθλων σ' αμφότερα τα γήπεδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ