Τετάρτη 22 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Χάρισμά του όλοι!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο κ. Πρετεντέρης του "Βήματος" και του... "εκσυγχρονισμού", όπως προκύπτει από το πόνημά του στην κυριακάτικη του συγκροτήματος Λαμπράκη - όπου ελεεινολογεί κατά των συνταξιούχων - αγωνιά για το αν θα πάρει σύνταξη! Ως εκ τούτου αναλαμβάνει υπό την προστασία του τον κ. Σπράο, τον κ. Σημίτη, τον κ. Παπαντωνίου, που προφανώς θα σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και έτσι θα πάρει και αυτός σύνταξη... Μάλιστα, βάλλει κατά παντός που τολμά να χαρακτηρίζει τους κυβερνώντες "λογιστές" και δηλώνει ότι αυτός προτιμά τους λογιστές γιατί είναι χρήσιμοι, φτιάχνουν εκθέσεις όπως αυτές του Σπράου και ασκούν πολιτικές, όπως αυτή του Σημίτη. Βεβαίως, δε λέει ότι το πρόβλημα δε βρίσκεται στους λογιστές, γενικώς, αλλά στους ανάλγητους "πολιτικούς λογιστές", όπως οι φίλοι του κ. Πρετεντέρη.

Κατόπιν αυτών, πρώτον, προτείνουμε στον κ. Ψυχάρη, εκτός από όσα δίνει στον υπάλληλό του στο "Βήμα", να τον προσλάβει και στη διοίκηση του Αγίου Ορους με το ανάλογο αντιμίσθιο. Αν δεν του φτάνει αυτό για να βγει από τη συνταξιοδοτική του αγωνία, προτείνουμε και στον εφοπλιστή Κυριακού να του κάνει αύξηση στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Δεύτερον, αφού τόσο του αρέσουν οι ανάλγητοι "λογιστές" του κυρίου Πρετεντέρη, ας τους προτείνει για πρόσληψη στο "Βήμα". Να φτιάχνουν εκθέσεις για τον ίδιο και να τον κυβερνούν όπως του αρέσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ