Παρασκευή 24 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές προσκλήσεις

Με ηλεκτρικά μπλουζ θα πλημμυρίσει από σήμερα (μέχρι 30/10) στο "Half Note" (Τριβωνιανού 12, Μετς), καθώς στη σκηνή του τζαζ κλαμπ ανεβαίνει η μπάντα του Little Smokey Smothers (φωτό), ενός από τους τελευταίους ήρωες του κλασικού μπλουζ του Σικάγου.

  • Στο "Αν" κλαμπ (Σολωμού 23) την Κυριακή (10μ.μ.) θα δώσει συναυλία το ροκ τρίο από το Σικάγο "Shellac", ενώ αύριο και μεθαύριο (11μ.μ.) στη σκηνή του"Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38) θα εμφανιστούν η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης.
  • Στο "Μαχάρι" (Ζ. Πηγής 125) αύριο διοργανώνεται βραδιά ελληνικής και παραδοσιακής και ανατολικής μουσικής, ενώ την Κυριακή ο Γ. Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του επιχειρούν ένα πάντρεμα μουσικής της Ανδαλουσίας με ήχους της Aνατολής.
  • Το έργο του "Λειτουργία του Ορφέα" θα παρουσιάσει ο Γιάννης Μαρκόπουλος σε δύο συναυλίες, που θα δώσει την Κυριακή και τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου θα διευθύνει ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ θα τραγουδήσουν οι Κωνσταντίνος Παλιατσάρας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Βασιλική Λαβίνα και Βασίλης Λέκκας.Θα συμμετέχουν, επίσης, λαϊκή ορχήστρα και η Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βόλου υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Καρκάλα. Αφηγητής θα είναι ο Στρ. Τζώρτζογλου.
  • Εργα Αγγλων συνθετών, εμπνευσμένα από την Ελλάδα θα παρουσιάσει το Εργαστήρι Παληάς Μουσικής,σε συναυλία, που θα δώσει την Κυριακή (11π.μ.), στην αίθουσα των αετωμάτων του Ναού του Διός, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας. Τη συναυλία διοργανώνει η Ζ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το περιοδικό "Αλφειός". Θ' ακουστούν έργα των Χ. Πέρσελ, Ρ. Τζόνσον, Τζ. Φάρμερ κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ