Σάββατο 1 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιφερειακές πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις

Ενάντια στην αντιασφαλιστική κυβερνητική πολιτική και την πολιτική λιτότητας, οι συνταξιούχοι ορθώνουν το ανάστημά τους και κλιμακώνουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, διοργανώνοντας περιφερειακές πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις.

Στις 5 Νοέμβρη θα γίνει συγκέντρωση των συνταξιούχων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Την ίδια μέρα θα γίνει παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Πάτρα στις 10.30π.μ., όπου θα συμμετέχουν και συνταξιούχοι από το Αγρίνιο και άλλες πόλεις της Δυτικής Στερεάς. Στις 6 Νοέμβρη οι συνταξιούχοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση στην Καβάλα στις 10.30π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΚΑ Ελλάδας καλεί όλους τους συνταξιούχους να δώσουν αγωνιστικό "παρών" στις περιφερειακές πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις και τονίζει: "Με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, απαντάμε: Στην αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης στη λιτότητα που συνεχίζεται για όγδοο χρόνο με την αύξηση κοροϊδία του 2%+2% που μας δίνουν για το '98. Στις κατά παραγγελία προτάσεις Σπράου που κατεδαφίζουν το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα και μας κάνουν Χιλή. Στην προγραμματισμένη μείωση των επικουρικών συντάξεων από 1/1/98. Στη φορομπηχτική πολιτική".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ