Σάββατο 8 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Σταθερά στην 8η θέση η Ελλάδα

Σταθερά την πολυπόθητη 8η θέση στη γενική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ συνεχίζει να κρατάει η χώρα μας παρά την ήττα της ΑΕΚ από την αυστριακή Στουρμ Γκρατς, αφού η πρόκριση της Ενωση έδωσε το σχετικό βαθμό - μπόνους στην Ελλάδα.

Ετσι φθάσαμε στου 28.250 βαθμούς έναντι 27.666 της Τσεχίας που βρίσκεται στην 9 θέση και αποτελεί το μεγαλύτερο αντίπαλο της Ελλάδας στο σχετικό πίνακα. Η μάχη για την τελική θέση θα κρατήσει μέχρι το Μάρτη και θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρουν η ΑΕΚ και η Σλάβια Πράγας που μετέχουν στην προημιτελική φάση του Κυπελλούχων.

Τα καλά νέα όμως για την Ελλάδα ήρθαν χτες από τη Γενεύη, αφού η αυστριακή Ραπίντ Βιέννης έτυχε δύσκολης κλήρωσης με αντίπαλο τη Λάτσιο και οι πιθανότητες για πρόκριση και καλά αποτελέσματα μειώθηκαν αισθητά. Υπενθυμίζεται ότι η Αυστρία βρίσκεται σταθερά στη 10η θέση με 27.250 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης: Λάτσιο - Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα (Πορτογαλία) - Σάλκε, Τβέντε (Ολλανδία) - Οσέρ, Κροάσια Ζάγκρεμπ - Ατλέτικο Μαδρίτης, Στεάουα Βουκουρεστίου - Αστον Βίλα, Αγιαξ - Μπόχουμ, Καρλσρούη - Σπάρτακ Μόσχας, Στρασβούργο - Ιντερ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 25 Νοέμβρη και οι επαναληπτικοί στις 9 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ