Σάββατο 22 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Κίτρινος» ο Φόρεστ

Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέιμς Φόρεστ για 1+1 χρόνο. Οι υπεύθυνοι των «κιτρίνων», μάλιστα, έβαλαν στο συμβόλαιο του παίκτη και ρήτρα, σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση που ο παίκτης δε λάβει εγγυήσεις που να διασφαλίζουν τις οικονομικές του απολαβές από τη διοίκηση της ομάδας, τότε έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο. Οι οικονομικές απολαβές του Φόρεστ είναι περίπου 150 εκατομμύρια δρχ. Πέρα από αυτήν την εξέλιξη, στον Αρη περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Τζοσουά Γκραντ του Ολυμπιακού. Τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς η προσφορά του θεσσαλονικιώτικου συλλόγου είναι η μισή από αυτή που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι».

  • Σήμερα αναμένεται να υπογράψουν στο Μαρούσι ο Ασράφ Αμάγια και ο Δημήτρης Μαρμαρινός, αφού η ομάδα έχει ως στόχο την ενδυνάμωσή της τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Ο Αμάγια, λοιπόν, μένει για άλλο ένα χρόνο στο Μαρούσι και θα λάβει γύρω στα 150 εκατομμύρια, ενώ χτες σύμφωνα με πληροφορίες θα έστελνε το συμβόλαιό του. Οσον αφορά τον Μαρμαρινό, πέρσι αγωνίστηκε στον Εσπερο και τώρα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα του Αμαρουσίου με απολαβές γύρω στα 100 εκατομμύρια.
  • Ενας νέος στο «λιμάνι». Ο λόγος για τον 20χρονο Παναγιώτη Μαντζανά που υπέγραψε συμβόλαιο χτες το πρωί στον Ολυμπιακό, με διάρκεια τεσσάρων ή πέντε χρόνων - αυτό είναι το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Ο σύλλογος του Πειραιά, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη, περίπου 40 εκατομμύρια δραχμές, παραχώρησε στον Πειραϊκό δύο αθλητές από το εφηβικό τμήμα. Ομως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαντζανάς έχει τραυματιστεί σοβαρά στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Νέων (κάταγμα μεταταρσίου) κάτι που θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για περίπου δύο μήνες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ