Σάββατο 15 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ντέρμπι υψηλών ισορροπιών

ΠΑΟ και Ολυμπιακός αναμετριούνται αύριο στο ΟΑΚΑ σ' ένα παιχνίδι - "κλειδί" για τη μάχη του τίτλου

Σούπερ ντέρμπι αύριο στο ΟΑΚΑ. Πρωταθλητής Ευρώπης 1996, εναντίον πρωταθλητή Ευρώπης 1997. Θεωρητικά το κορυφαίο παιχνίδι στη Γηραιά ήπειρο για τη φετινή περίοδο. Σίγουρα δε θα είναι και το τελευταίο. Σύμφωνα με τις εντυπώσεις των πρώτων οκτώ αγωνιστών, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος για την κατάκτηση του τίτλου. Επί του παρόντος, όποιος στοιχηματίσει υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας κινδυνεύει να εκτεθεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει το αβαντάζ έδρας. Εχει και τον Ράτζα που κλέβει τις εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει την ομοιογένεια. Εχει όμως και τον Τάρλατς στην πρώτη του αναμέτρηση με τον Κροάτη. Ενδέχεται πάντως, η προσωπική αναμέτρηση των δύο κορυφαίων σέντερ της Ευρώπης να μη λάβει χώρα στη διάρκεια του αγώνα. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι πάνω στον Τάρλατς θα ξεκινήσει ο Χριστοδούλου. Στην περίπτωση αυτή ο Σλ. Σούμποτιτς θα πρέπει να βρει τον παίκτη που θα σταματήσει τον Καρνισόβας. Ο προπονητής των "πρασίνων" έχει πάντως περισσότερες εναλλακτικές λύσεις από τον Ντ. Ιβκοβιτς, που ούτε θέλει να σκέφτεται την περίπτωση επανάληψης του σεναρίου της Μόσχας, να χρεωθεί δηλαδή νωρίς με φάουλ ο Τάρλατς. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του στη θέση του πλέι μέικερ και ο Παναθηναϊκός τους Σκοτ, Σοκ στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Από τους άλλους σημερινούς αγώνες της 9ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Απόλλωνα - Αρη και Ηρακλείου - ΑΕΚ. Με τον Αρη δύσκολα θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ζ. Πάσπαλι και με την ΑΕΚ ο Μ. Κακιούζης που στο παιχνίδι με την Ολίμπια έπαθε συντριπτικό κάταγμα στο δάκτυλο. Εύκολο απόγευμα αναμένεται για ΠΑΟΚ και Ηρακλή που υποδέχονται Παπάγου και Δάφνη, ενώ ο Σπόρτιγκ παίζει το τελευταίο του χαρτί με αντίπαλο τον Πανιώνιο στα Πατήσια.

Το πρόγραμμα

Α1ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(9η αγωνιστική)

Περιστερίου 17.00: Περιστέρι - Λάρισα, Αλεξάνδρειο 17.00: ΠΑΟΚ - Παπάγου,Ηρακλείου 18.40: Ηράκλειο - ΑΕΚ (ΑΝΤ-1), Σπόρτιγκ 17.00: Σπόρτιγκ - Πανιώνιος, Ιβανώφειο 17.00: Ηρακλής - Δάφνη, Απόλλωνα 17.00: Απόλλωνας - Αρης.

Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η: ΟΑΚΑ 18.40: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (ΑΝΤ-1).

Α2 Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α

(8η αγωνιστική)

Πειραιά 17.30: Πειραϊκός - Ολύμπια, Αμαρουσίου 17.30: Μαρούσι - Αμύντας, Αλεξάνδρειο 20.00: Φίλιππος - Νήαρ Ηστ, Γουδίου 17.30: Αμπελόκηποι - ΜΕΝΤ, Ιωνικού ΝΦ 17.30: Ιωνικός - Μακεδονικός. Βυζαντινού 17.30: ΒΑΟ - Ηλυσιακός.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Ηλιούπολης 12.00: Ακαδημία - Σπόρτιγκ, Μίκρας 12.00: Μ. Αλέξανδρος - Π. Φάληρο, Ιβανώφειο 12.00: Ηρακλής - Παναθηναϊκός, Καλλιθέας 12.00: Εσπερίδες - ΜΕΝΤ, Μετς 12.00: Θρίαμβος - Καλαμαριά, Βόλου 12.00: Ολυμπιακός Β. - Κομοτηνή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ