Σάββατο 15 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Καταγγελίες για ατασθαλίες

Σε καταγγελίες κατά του προηγουμένου προέδρου, Γιώργου Αλικάκου, για οικονομικές ατασθαλίες και υπεξαίρεση χρημάτων προχώρησε η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας χάντμπολ στη χτεσινή επίσημη πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από την ανάληψη της διοίκησης.

Οπως τόνισε ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ. Παπαναστασίου, η νέα διοίκηση που προήλθε από τις εκλογές τις 15 Αυγούστου παρέλαβε οικονομικό "μπάχαλο" εξαιτίας του κακού διαχειρισμού και την εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων από την προηγούμενη. Παράλληλα επισήμανε ότι η υπόθεση ήδη έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σαν κύριο υπεύθυνο όλων αυτών ο νέος πρόεδρος της ΟΧΕ κατηγόρησε ευθέως τον προκάτοχό του Γιώργο Αλικάκο, για παράβαση νόμων, παράβαση καταστατικού της Ομοσπονδίας, αλλά και παράβαση της αθλητικής δεοντολογίας.

"Μέχρι σήμερα έχουμε δώσει ήδη το ποσό των 35 εκατομμυρίων δρχ. για χρέη της προηγούμενης διοίκησης, ενώ δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πού θα φθάσει το ποσό τελικά, καθώς ακόμα και σήμερα εμφανίζονται συνεχώς νέα χρέη", επισήμανε ο κ. Παπαναστασίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ