Τρίτη 18 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κέρδισαν τη μάχη

Η κινητοποίηση των εργαζομένων της Χίου για το ωράριο, υποχρέωσε τον "Βερόπουλο" σε αναδίπλωση

Κέρδισαν τη μάχη με το "Βερόπουλο" οι εργαζόμενοι της Χίου, επιβάλλοντάς του το περασμένο Σάββατο να συμμορφωθεί με την ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου και να κλείσει το σούπερ μάρκετ στις 3.30 το μεσημέρι. Να σημειωθεί ότι ο Βερόπουλος είχε αρνηθεί να εφαρμόσει την απόφαση για κλείσιμο τα απογεύματα του Σαββάτου και της Τετάρτης, την οποία είχαν δεχτεί τα υπόλοιπα καταστήματα του Νομού.

Στους εκβιασμούς και την ασυδοσία δεν υπέκυψε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου,που διοργάνωσε τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα το περασμένο Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τοπικά σούπερ μάρκετ, με ραδιοφωνική τους ανακοίνωση, γνωστοποίησαν ότι δεν πρόκειται να καταπατήσουν την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε η Βούλα Φωτεινού, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καθώς και η γραμματέας του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Μαρία Τσαγκατάκη.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου είναι αποφασισμένο να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και του ωραρίου, ενόψει μάλιστα και της προσφυγής που προτίθενται να κάνουν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου οι μεγαλοκαταστηματάρχες της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ