Τρίτη 18 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πληθώρα χειμερινών παραστάσεων
  • Την κωμωδία του Νίκου Τσιφόρου "Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων" παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου (έως 15 του Δεκέμβρη), στην Παλιά Ηλεκτρική Εταιρεία στο Βόλο. Σκηνοθεσία, φωτισμοί και μουσική επιμέλεια Δημήτρη Οικονόμου,σκηνικά - κοστούμια Τότας Πρίτσα.Παίζουν: Μαρία Καντιφέ, Αθανασία Γκανά, Βάσω Ιατροπούλου, Γιάννης Κοτσαρίνης κ. ά.
  • "Η τρέλα της ημέρας" ξεκινά σήμερα από την πλατεία Κλαυθμώνος και θα καταλήξει στην πλατεία Κολοκοτρώνη (5 μ.μ.). Πρόκειται για ένα θέαμα δρόμου που παρουσιάζει το "Θέατρο Δρόμου - Σχολείο Γελωτοποιών".Περιλαμβάνει τρελά στιγμιότυπα, με επικίνδυνες ακροβασίες ξυλοπόδαρων, που κορυφώνονται με φωτιές και πυροτεχνήματα. Να σημειωθεί ότι το "Σχολείο Γελωτοποιών", με την ευθύνη του Νίκου Χατζηπαπά,διοργανώνει σεμινάριο (24/11/97 έως 31/1/98) με θέμα "Τεχνικές Θεάτρου Δρόμου".Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 9836.957 και 094 - 5646.09.
  • "Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα" του Γιώργου Φρατζεσκάκη,διασκευή από το ομότιτλο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν,ανεβαίνει από σήμερα στην Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων,σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πετρόπουλου.Σκηνικά - κοστούμια Λέα Κούση και μουσική Κώστα Χαριτάτου.Παίζουν: Βαγγελιώ Γιαννάκη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Γκίκας κ. ά.
  • Πρεμιέρα σήμερα και για την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης,με το έργο της Ελπίδας Μπραουδάκη "Πριγκίπισσα Τουραντώ".Σκηνοθεσία Γρηγόρης Αθανασίου,σκηνικά Βάσω Τσόνογλου,κοστούμια Νότα Μπενετάτου.Παίζουν: Κωστής Κούκιος, Κώστας Πασπάλης, Αντωνία Γκούβη, Χρήστος Γεωργίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ