Κυριακή 23 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Πεδίο "μάχης" το Θριάσιο

Ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα σε Ελευσίνα και Παναιτωλικό

Το ντέρμπι του Θριάσιου Πεδίου μεταξύ των πρωτοπόρων Πανελευσινιακού και Παναιτωλικού, αποτελεί το σημαντικότερο παιχνίδι στη σημερινή 9η αγωνιστική της Β Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι, μετά τη μεγάλη τους νίκη επί του Πανιωνίου την Τετάρτη για το κύπελλο, είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά και σίγουρα μια νίκη επί του διώκτη τους για την πρώτη θέση, Παναιτωλικού, θα τους δώσει "άλλον αέρα" για τη συνέχεια.

Από την άλλη οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου αν καταφέρουν και περάσουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα, όπως η Ελευσίνα, θα έχουν ξεπεράσει ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο στην πορεία τους για την άνοδο στα... μεγάλα σαλόνια της Α Εθνικής.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θεσσαλικό ντέρμπι, όπου η Νίκη Βόλου υποδέχεται στην "καυτή" έδρα της Ν. Ιωνίας τη Λάρισα, χωρίς να έχει περιθώρια απωλειών.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: Αρης - Παναργειακός, Καστοριά - Δόξα Δράμας, Εδεσσαϊκός - Καλλιθέα. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Δόξα Βύρωνα - Πανσερραϊκός 15.00 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Τρίκαλα - Λύκοι 17.30 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Καλαμαριά - Αναγέννηση Καρδίτσας 20.00 (ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ