Κυριακή 23 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πειραϊκό ντέρμπι κορυφής

Δεσπόζει στην 11η αγωνιστική το ματς Ιωνικού - Ολυμπιακού. Εύκολο θεωρητικά έργο για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Στη Νεάπολη θα γίνει σήμερα το σπουδαιότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Εκεί ο Ιωνικός, που εντυπωσιάζει φέτος, θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε ένα πειραϊκό ντέρμπι. Αντίθετα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα έχουν θεωρητικά εύκολο έργο εντός έδρας, με Παναχαϊκή και Προοδευτική αντίστοιχα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της αγωνιστικής:

Ο Ιωνικός, φιλόδοξος όσο ποτέ, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, που προέρχεται από την ήττα στο Κύπελλο από τον Ηρακλή. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ δηλώνει για τη σπουδαία αναμέτρηση: "Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, όμως έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος".

Στην αντίπερα όχθη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του: "Η ήττα από τον Ηρακλή ανήκει στο παρελθόν. Αλλο πρωτάθλημα άλλο κύπελλο. Ο Ιωνικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου τονίζει: "Προσοχή μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο που είναι σε ανοδική πορεία. Ολες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, αυτό άλλωστε φάνηκε και την περασμένη Τετάρτη όπου γνωρίσαμε την ήττα στην Ξάνθη. Αν θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή πρέπει να αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όλα τα ματς".

Οι "πράσινοι" του Βασίλη Δανιήλ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την αποτυχία επί του ΠΑΟΚ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός αναφερόμενος στο ματς του ΠΑΟ κόντρα στην Προοδευτική (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), είπε: "Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα του Κορυδαλλού. Να προσέξουμε ιδιαίτερα ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος: Καλαμάτα - Εθνικός, Ηρακλής - Καβάλα, Αθηναϊκός - Βέροια, ΟΦΗ - Απόλλωνας, Πανηλειακός - ΠΑΟΚ, Ξάνθη - Πανιώνιος.Ωρα έναρξης των αγώνων 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ