Σάββατο 29 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Χαμόγελα για δυο

Η Ορεστιάδα στους άνδρες και ο Φιλαθλητικός στις γυναίκες έκαναν χτες το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Εχασαν Παναθηναϊκός (άνδρες) και Ιωνικός ΝΦ (γυναίκες)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας έκανε χτες η Ορεστιάδα, στον πρώτο αγώνα του προκριματικού ομίλου, που γίνεται στην ακριτική πόλη, νίκησε τη δανική Γκεντόφτε με 3-1 (15-9, 15-2, 16-17, 15-0).

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δε συνάντησαν αντίσταση από τους αδύναμους Δανούς και όσο για την απώλεια του ενός σετ, μάλλον θα πρέπει να χρεωθεί σε ένα χαλάρωμα της Ορεστιάδας, παρά στην ικανότητα της αντιπάλου της. Σήμερα η ομάδα του Εβρου αντιμετωπίζει την ουγγρική Βάσας, ενώ την Κυριακή θα δώσει τον κρίσιμο αγώνα με τη Διναμό Λουγκάνσκ, όπου θα παιχτεί η πρώτη θέση του ομίλου. Ας σημειωθεί ότι οι Ουκρανοί χτες νίκησαν με 3-0 τη Βάσας.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Σαμαράς, Αμαξόπουλος, Ζελιάσκοφ, Κεμαναντζής, Μποζίδης, Μπάεφ.

Αντίθετα με την Ορεστιάδα, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να... χαμογελάσει στο Βέλγιο, αφού στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε από τη γαλλική Μονπελιέ με 3-0 (15-9, 15-10, 15-11) και οι ελπίδες του για πρόκριση μειώθηκαν αισθητά.

Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην πίεση των Γάλλων και φυσιολογικά έχασαν. Σήμερα αντιμετωπίζουν τον Παφιακό από την Κύπρο, ενώ στο αυριανό πρόγραμμα θα αντιμετωπίσουν την "οικοδέσποινα" του ομίλου Ζοκχόβεν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μαυράκης, Σπανός, Χατζηαντωνίου, Τόνεφ, Φιλίποφ, Ανδρεόπουλος (εξάδα) - Κοβάτσεφ, Σιδηρόπουλος, Ζακυνθινός.

Μια νίκη μια ήττα ήταν ο απολογισμός και στις δυο γυναικείες ομάδες που αγωνίστηκαν χτες στην αντίστοιχη διοργάνωση. Ο Φιλαθλητικός επιβλήθηκε άνετα των αδύναμων Τιράνων με 3-0, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ ηττήθηκε από την ισχυρή Αικατερίνεμπουργκ με το ίδιο σκορ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ