Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΟΘΟ χαρακτηρίζουν πολλοί αντιπρόσωποι το πρώτο τακτικό συνέδριο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, οι εργασίες του οποίου άρχισαν χτες στη Θεσσαλονίκη. Οπως κατήγγειλαν από το βήμα της συνέλευσης πολλοί αντιπρόσωποι, η ΓΓ του Απόδημου Ελληνισμού, καταστρατηγώντας το σχετικό ΠΔ, έχει καλέσει 80 επιπλέον αντιπροσώπους, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση και απόφαση στη Βουλή (σελίδα 12).

ΤΗ ΣΤΑΣΗ που προτίθενται να ακολουθήσουν οι αναπτυσσόμενες χώρες βρήκαν χτες ως άλλοθι οι Αμερικανοί για να μην προβούν σε γενναία μέτρα, που θα περιορίσουν δραστικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Ετσι, χτες στο Κιότο, όπου γίνεται η Παγκόσμια Διάσκεψη για το κλίμα, οι Αμερικανοί διαμήνυσαν πως το Κογκρέσο των ΗΠΑ θα απορρίψει οποιαδήποτε παγκόσμια συμφωνία εξαιρέσει τις χώρες του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου από τους περιορισμούς στις εκπομπές ρυπογόνων αερίων (σελίδα 13).

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ μηχανισμούς καθ' όλα έτοιμους να αναλάβουν δράση για τη νόθευση των συσχετισμών δύναμης και με την παρουσίαση ενός προγραμματισμού δράσης, με τον οποίο η νόθα πλειοψηφία επιδιώκει να παραδώσει αλυσοδεμένους τους ναυτεργάτες στις εφοπλιστικές ορέξεις, αρχίζει αύριο στις 10 το πρωί το 25ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ