Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Τους πρώτους αγώνες στη φάση των 32 δίνουν σήμερα Περιστέρι, Αρης και Παπάγου

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις 16 του Κυπέλλου Κόρατς θέλουν να κάνουν σήμερα τρεις ελληνικές ομάδες Περιστέρι, Παπάγου και Αρης που μετά από ένα διάλειμμα δυο βδομάδων ξαναμπαίνουν στη μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Ως γνωστό σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν όμιλοι και οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα νοκ - άουτ.

Νίκη έστω και μόνο με ένα πόντο σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα το Περιστέρι που υποδέχεται τη Λεόν. Και αυτό γιατί η ρεβάνς στη Γαλλία δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο απώλειας στην ελληνική ομάδα.

Η Λεόν είναι μια γρήγορη ομάδα και στηρίζεται πολύ στους δυο Αμερικανούς Ουίλιαμς και Φρανκ. Οι περιφερειακοί της θεωρούνται πολύ καλοί και ιδιαίτερα εύστοχοι. Εκεί αναμένεται να κριθεί το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αφού πολλά θα εξαρτηθούν για την ελληνική ομάδα από την απόδοση των Γκούροβιτς και Κορωνιού. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.00 (ΣΚΑΪ).

Τον κακό του εαυτό φοβάται περισσότερο ο Αρης παρά την ισπανική Μανρέσα που αντιμετωπίζει σήμερα στην έδρα της, παρά το ότι όπως δείχνουν τα πράγματα, οι Ισπανοί βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα αυτή την περίοδο. Αλλωστε η μεγάλη νίκη του επί της Ρεάλ το Σάββατο με 84 - 72 το αποδεικνύει περίτρανα.

Αιχμή του δόρατος των Ισπανών θεωρούνται οι δυο Αμερικανοί Σάλιερ και Αλστον ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια του Καπτεβίλα. Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση με δεδομένο ότι η ρεβάνς θα γίνει στο Αλεξάνδρειο.

Οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές, είναι αυτό που προβληματίζει τον προπονητή του Παπάγου Κώστα Μίσσα που σήμερα υποδέχεται τη γερμανική Μπράμπερ (17.30 ΣΟΥΠΕΡΠΟΡΤ). Στόχος των "Στρατηγών" είναι να πραγματοποιήσουν σήμερα μια καλή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο προκύψει. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο Παπάγου έχει πετύχει τους στόχος του και με το παραπάνω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ