Σάββατο 13 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΒΟΛΕΪ
Χαμόγελα για Ολυμπιακό, άτυχη η Ορεστιάδα

Στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό χαμογέλασε τελικά η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας όσον αφορά την κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Αντίθετα, άτυχη στάθηκε η Ορεστιάδα, αφού ακόμα κι αν προκριθεί στην επόμενη φάση των "8", εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Τρεβίζο στο δρόμο για το φάιναλ φορ. Πιο αναλυτικά:

Στους άνδρες, ο Ολυμπιακός, που είχε περάσει χωρίς αγώνα σε όμιλο του Κυπέλλου Κυπελλούχων, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τις: Ματαντόρ (Σλοβακία), Ζάγκρεμπ (Κροατία), Λένικ (Βέλγιο), Χορζόφ (Πολωνία), Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Νταχάου (Γερμανία) και Μάριμπορ (Σλοβενία). Ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στο φάιναλ φορ πρέπει να πάρει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Στα τερτίπια της κλήρωσης η αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με την ομάδα ενός πρώην, του Θ. Μιχαλόπουλου, την ισπανική Γκραν Κανάρια.

Στο γ γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, η Ορεστιάδα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ολλανδική Καπέλε. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο κλειστό της ακριτικής πόλης στις 14/1/1998, ενώ μία βδομάδα αργότερα (21/1/1998) θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Βέλγιο. Η Ορεστιάδα είναι το λογικό φαβορί, όμως μετά την περιμένουν τα... δύσκολα καθώς, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Σίσλεϊ Τρεβίζο - Σάλτσμπουργκ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 18 Φλεβάρη.

Στα μέτρα της είναι οι αντίπαλοι και για τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, που αγωνίζεται στον όμιλο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Οι "πράσινες" θα βρουν μπροστά τους τις εξής ομάδες: Ισολα (Βέλγιο), Ριέκα (Κροατία), Σουμπότιτσα (Γιουγκοσλαβία), Μπρεστ (Λευκορωσία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Μοντένα (Ιταλία) και Αντρίτσοφ (Πολωνία).

Τέλος, ο Φιλαθλητικός στο γ γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας γυναικών, θα συγκρουστεί με τη Μιλούζ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 14/1/1998 στη Θεσσαλονίκη και ο επαναληπτικός στις 21 Γενάρη. Οποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο το νικητή του ζευγαριού Εκατερίνμπουργκ (Ρωσία) - Κάνφι (Ελβετία).

  • Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Παναθηναϊκός - Αρης (Λεωφόρος 18.00), Ιωνικός ΝΦ - Ολυμπιακός (Ιωνικού 20.00), Βριλήσσια - Αγ. Σώστης (Χαλανδρίου 16.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: Λάρισα - Νίκη Αλεξανδρούπολης (Νεάπολη 12.00), Παπάγου - Φιλαθλητικός (Παπάγου 12.00), Κοζάνη - Ηλιούπολη (Κοζάνη 16.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ