Κυριακή 4 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αβαντάζ έδρας οι ισχυροί

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, γηπεδούχοι, υποδέχονται ΟΦΗ και Καλαμάτα, αντίστοιχα

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει σήμερα το σημαντικότερο ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής. Εκεί, στις 5μμ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), η πρώτη της βαθμολογίας ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο μαχητικό ΟΦΗ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στα Τρίκαλα με την Καλαμάτα. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα ζευγάρια της πρώτης αγωνιστικής του νέου χρόνου:

Τα βλέμματα, αναμφίβολα, θα είναι στραμμένα στο "Νίκος Γκούμας". Η ΑΕΚ που θα έχει τρία νέα πρόσωπα στο δυναμικό της (Σέμπουε, Δώνη, Μανωλά) θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ν. Ντουμιτρίου δε θα ρίξει από την αρχή κανέναν από τους παραπάνω. Ανάλογα με την εξέλιξη του ματς ίσως δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον από τους Σέμπουε, Μανωλά, αφού ο Δώνης είναι ακόμη πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν πάνω απ' όλα για το βαθμό της ισοπαλίας.

Στα Τρίκαλα, ο ΠΑΟ "υποδέχεται" την Καλαμάτα. Ο Βασίλης Δανιήλ έχει δώσει σύνθημα για φουλ επίθεση και έτσι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι το νέο πρόσωπο στην 11άδα των πρασίνων. Απόντες οι τιμωρημένοι Κολιτσιδάκης, Λαγωνικάκης. Η "μαύρη θύελλα" με αμυντική τακτική θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Στη Νεάπολη ο Ιωνικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στον αναγεννημένο Πανηλειακό. Ο Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, ενώ στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός την Ξάνθη. Τέλος, ανοικτά παιχνίδια αναμένεται να γίνουν στις συναντήσεις Καβάλας - Απόλλωνα και Βέροιας - Προοδευτικής.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 3 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ