Παρασκευή 16 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εξωση από το ΟΑΚΑ

"Κόκκινο" άναψε χθες για τον Παναθηναϊκό η διεύθυνση του Ολυμπιακού Σταδίου. Η άνευ λόγου καταστροφή του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αγιαξ, υποχρέωσε το ΔΣ του Σταδίου ομόφωνα να κάνει... έξωση στην πράσινη ΠΑΕ! Οπως τόνισε ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Γιώργος Χατζημανώλης: "Ο Παναθηναϊκός ήταν υπότροπος από τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και τελεσίδικη. Αν δε μας πείσει ο ΠΑΟ ότι μπορεί να περιφρούρηση το γήπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει".

Ετσι το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο θα γίνει χωρίς φιλάθλους, αφού έγινε ειδική μέριμνα από τη διεύθυνση του Σταδίου μέχρι να βρει νέα έδρα το τριφύλλι.

Οι ζημιές αγγίζουν τα 2.2 εκατομμύρια δραχμές αφού υπάρχουν 350 σπασμένα καθίσματα ενώ καταστράφηκαν και τα γκολπόστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζεται η καταστροφή στο ταρτάν...

Από τη μεριά της η ΠΑΕ αντέδρασε με ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει: "Τα επεισόδια είναι προσχεδιασμένα αλλά κάποιοι δε μας ειδοποιούν. Αυτοί που λένε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον Παναθηναϊκό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ