Σάββατο 17 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διάβημα στην ΟΙΥΕ κατά των διώξεων

Να καταδικάσουν την τακτική του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α. Φραγκόπουλου,καλεί τα σωματεία της Αθήνας ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.Οπως είναι γνωστό, μετά από μήνυση για δυσφήμισή του μέσω ανακοίνωσης που είχε εκδώσει το σωματείο, καταδικάστηκαν σε πέντε μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο ένα εκατομμύριο δραχμές ο καθένας η πρόεδρος και ο γραμματέας του σωματείου του ΜΙΝΙΟΝ.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος καλεί τα σωματεία να αποστείλουν ψηφίσματα διαμαρτυρίας στην ΟΙΥΕ και να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην ολομέλεια της Διοίκησης της ΟΙΥΕ και στην προσυγκέντρωση στις 10π.μ. έξω από το ΜΙΝΙΟΝ.

Το ίδιο κάλεσμα απευθύνει και το επιχειρησιακό σωματείο του ΜΙΝΙΟΝ,σε ανακοίνωση του οποίου τονίζεται ότι τέτοιες διώξεις στόχο έχουν την εξόντωση της διοίκησης του σωματείου, για να περάσει η επιχείρηση τα αντεργατικά της σχέδια. Να σημειωθεί ότι εναντίον των συνδικαλιστών εκκρεμούν ακόμα τρεις μηνύσεις, δύο από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μια από προμηθεύτρια εταιρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ