Πέμπτη 29 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ειδήσεις για αλλοδαπούς

Από την περασμένη Δευτέρα άρχισαν να μεταδίδονται από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ σύντομα δελτία ειδήσεων σε εφτά γλώσσες,που απευθύνονται στους αλλοδαπούς εργαζόμενους της χώρας μας. Πρόκειται για την"πρώτη δέσμη υπηρεσιών" της ΕΡΑ προς τους αλλοδαπούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Με την πρωτοβουλία της ΕΡΑ, οι αλλοδαποί θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με την επικαιρότητα μέσα από τη δική τους γλώσσα, με ειδήσεις, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα - όσο αυτό είναι δυνατό - από τις χώρες προέλευσής τους.

Από τις συχνότητες 93,6 και 103,7, της ΕΡΑ - 2 τα δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται κάθε βράδυ είναι: Στις 7.03 αραβικά και ρώσικα, στις 8.03 πολωνικά, αλβανικά και αγγλικά και στις 9.03 γαλλικά και βουλγαρικά.Τα δελτία παράγονται από το τμήμα ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων ειδήσεων της ΕΡΑ - 5 - "Φωνή της Ελλάδας".

Σύντομα θα αρχίσει να μεταδίδεται και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή, ωριαίο ραδιοπεριοδικό, με θέματα και ειδήσεις που αφορούν στους αλλοδαπούς της χώρας μας. Ανάλογα με την ανταπόκριση ενδέχεται να υπάρξει και καθημερινή πολύγλωσση εκπομπή επικοινωνίας και ειδήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ