Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελο-ποιητικές φωνές

Σε είκοσι μοναδικές παραστάσεις, η Τάνια Τσανακλίδου,με το "Μαγικό Κουτί",θα παρουσιάσει, μέχρι τις 22 του Φλεβάρη, στο Θέατρο "Ιλίσια",ένα θέαμα που συνδέει τη μουσική, την ποίηση και το θέατρο. Εδώ τα τραγούδια είναι αφορμή για την αφήγηση μιας ιστορίας, που περικλείει τη γέννηση, τον έρωτα, την προδοσία, τη θυσία και το θάνατο. Η Τάνια Τσανακλίδου τραγουδά Μπρεχτ - Βάιλ, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανό, Ελένη Καραϊνδρου, Κραουνάκη, Μάνου, Ανδρέου, Ζούδιαρη.Στην παράσταση συμμετέχει ο Νίκος Ζούδιαρης.Πιάνο παίζει ο Γιώργος Κοντραφούρης,σαξόφωνο ο Στράτος Βουγάς.Η σκηνοθεσία είναι του Θέμη Μουμουλίδη,τα σκηνικά του Μάριου Βουτσινά.

  • Τραγούδια από το "Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα", από τη "Μοναξιά του φάρου" και το "Φάρο" θα ερμηνεύσουν, στη σκηνή του "Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38, Κυψέλη), η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης,σήμερα μέχρι και την Κυριακή.
  • Στο Μουσικό Σπίτι "Δίαυλος" (Δράκου 9, στο ΦΙΞ), κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Γιάννης Γλέζος τραγουδά, σε μελοποίηση δική του, ποίηση Λόρκα, Καβάφη, Καρυωτάκη. Τα μεσημέρια της Κυριακής, στο "Δίαυλο",σας περιμένουν με ρεμπέτικα, σμυρναίικα και λαϊκά με το συγκρότημα "Παλιά ρεζέρβα".Ενώ κάθε βράδυ της Κυριακής ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος,με τραγούδια του Νέου Κύματος και του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ