Σάββατο 31 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, αποφάσισαν χτες, στη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλλιθέας. Μέχρι τότε έδωσαν περιθώριο στη δημοτική αρχή να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, το βασικότερο από τα οποία είναι η καταβολή του επιδόματος παραγωγικότητας και το οποίο ανέρχεται στο 1 δισ. 400 εκατ. δραχμές. Αν μέχρι τότε ο δήμαρχος δε δώσει ικανοποιητική απάντηση, οι εργαζόμενοι από τη Δευτέρα 9 Φλεβάρη θα κηρύξουν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Πάντως, και στη διάρκεια του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Δημοκρατικής Ενότητας Αρ. Αβραμίδη,ισχυρίστηκε ότι... "τα χρήματα δεν τα χρωστάει ο δήμος, αλλά η κυβέρνηση". Ελαβε, βέβαια την απάντηση από τον Αρ. Αβραμίδη, ότι "οι εργαζόμενοι καθημερινά, στο δήμο της Καλλιθέας παρέχουν τις υπηρεσίες τους και επομένως, η δημοτική αρχή είναι η αρμόδια να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημά τους".

Η αδιαλλαξία αυτή του δημάρχου και η αδυναμία του να πιέσει την κυβέρνηση να καταβάλει στο δήμο τους πόρους που παρακρατεί δε δίνει λύση όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά ούτε και στην πόλη, η οποία καθημερινά πνίγεται στα σκουπίδια που συσσωρεύονται στους δρόμους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ