Πέμπτη 5 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΚ
Δυσαρεστημένος ο Σαβέβσκι

"Ετσι όπως έχει γίνει η κατάσταση πρέπει να φτάσουμε κοντά στο αδύνατο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό κάνουμε". Τα λόγια ανήκουν στο Ντουμιτρίου και φυσικά έχουν σχέση με τους συνεχείς τραυματισμούς βασικών παιχτών. Θεωρεί την ΑΕΚ, μετά και τη νίκη στο ντέρμπι, "ηθική πρωταθλήτρια", πιστεύοντας ότι παρ' όλες τις αντιξοότητες θα πάρει τον τίτλο.

Ο Ρουμάνος έχει εμπιστοσύνη στους εναπομείναντες γερούς παίχτες, γιατί "δείξαμε ότι είμαστε μια οικογένεια και θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τα κενά". Πάντως θ' αναγκαστεί ν' αλλάξει τακτική, χωρίς αυτό να σημαίνει "πως δε θα 'χουμε ουσία. Αρκεί ν' αντιμετωπίζουμε τις ίδιες συνθήκες με τον αντίπαλο"...

Θέμα Σαβέφσκι υφίσταται στην Ενωση. Ο "Ντου - Ντου" για περαιτέρω ενημέρωση παρέπεμψε στη διοίκηση και αποκάλυψε ότι "αρχικά νόμιζα ότι είναι στεναχωρημένος απ' τον τραυματισμό. Μ' έκπληξη κατάλαβα πως έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι αναγκαίο να συζητήσουμε άμεσα μαζί του εγώ και η διοίκηση, ώστε ό,τι υπάρχει να λυθεί".

"Κιτρινόμαυρος" είναι και τυπικά από χθες ο Κροάτης επιθετικός, Γκόραν Τόμιτς. Ο 21χρονος παίχτης δόθηκε δανεικός από τη Βιτσέντζα έως το καλοκαίρι και σύμφωνα με τον Ντουμιτρίου "θα ερχόταν ανεξάρτητα απ' τον τραυματισμό του Μπατίστα". Παραδέχτηκε ότι δε γνωρίζει τον παίχτη, εκφράζοντας πίστη πως τελικά θα κερδίσουν απ' τη μεταγραφή ΑΕΚ, Βιτσέντζα και ο παίχτης. Ο Κροάτης δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ηρθα να δείξω τις δυνατότητές μου. Αφησα πίσω τη Βιτσέντζα, μ' απασχολεί μόνο η ΑΕΚ. Εκεί δεν μπορούσα αφού υπήρχαν πολλοί καλοί επιθετικοί. Είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή αν χρειαστεί".

  • Τελικά σήμερα θα χειρουργηθεί ο Μπατίστα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ