Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Συναντήσεις - βαρόμετρο

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Πατήσια, ενώ ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Πανιώνιο. Αύριο το Περιστέρι περιμένει τον κυπελλούχο Αρη

Οι προκαταλήψεις είναι θεσμός στον Αρη από την εποχή του Ιωαννίδη. Μάχη έδωσαν οι παράγοντές του πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, προκειμένου να παίξουν με την μπάλα που την προηγουμένη είχαν νικήσει τον Παναθηναϊκό. Οσο οι παίκτες ήταν απλήρωτοι και η ομάδα ακέφαλη, έδιναν στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό. Από τη Δευτέρα ο σύλλογος απέκτησε διοίκηση έστω και προσωρινή, ενώ στο λογαριασμό των παικτών μπήκαν κάποια χρήματα. Φανταστείτε λοιπόν να στραβοπατήσουν αύριο στην Αθήνα με αντίπαλο το Περιστέρι. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Χρήστος Μαγκώτσιος θα έχει στη διάθεσή του τον Γερμανό Ορντμαν που δεν έκανε πράξη την απειλή του και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως τον τραυματία Λιαδέλη αλλά και τον Μπόνι που ήδη είναι παίκτης της ιταλικής Ρόμα. Ο προπονητής του Περιστερίου ενδέχεται να στερηθεί των υπηρεσιών του Αμερικανού Χένρι που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στα Πατήσια αγωνίζεται σήμερα η ΑΕΚ. Ο Σπόρτιγκ καίγεται για τους βαθμούς της νίκης, αλλά η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας δεν έχει περιθώρια απωλειών.

"Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα" δήλωσε ο Μπ. Σκοτ μετά την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά η σημερινή συνάντηση με τον Πανιώνιο, αποτελεί βαρόμετρο για το μέγεθος της κρίσης που εμφάνισε ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ φορ. Ο Σλ. Σούμποτιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών Φ. Μαρτίνεθ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και θα απουσιάσει από τους αγώνες τους επόμενους δύο μήνες.

"Αγρίεψε" ο Ιβκοβιτς

Αγρίεψε ο Ντ. Ιβκοβιτς μετά τη νέα άσχημη εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με την Πόρτο και τους επέβαλε πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δρχ. Η Λάρισα την οποία αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα, επειδή το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καράτε νέων, δεν είναι η ομάδα που μπορεί να τους απειλήσει. Με τους "ερυθρόλευκους" δε θα αγωνιστεί ο Καρνισόβας που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και προς στιγμήν εκφράστηκαν φόβοι ότι είχε πάθει σοβαρή ζημιά.

Ξεσπάθωσε ο Σβι Σερφ κατά πάντως κατηγόρου του μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και διαμήνυσε προς κάθε πλευρά ότι θα φύγει από τον ΠΑΟΚ μόνο εάν απολυθεί. Η ομάδα του υποδέχεται τη Δάφνη και φυσικά έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διασκεδάσει τις όποιες αρνητικές εντυπώσεις δημιούργησε με τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις.

Η επιστροφή του Β. Αλεξανδρή στην Πάτρα κυριαρχεί στη συνάντηση του Απόλλωνα με τον Ηρακλή, ενώ το Ηράκλειο λογικά δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα για να φτάσει στη νίκη, με αντίπαλο τον Παπάγου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ