Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ποιος θα πιάσει 13άρι;

Αρης - Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Ορεστιάδα συναντώνται στην 13η αγωνιστική. Ο Ιταλός προπονητής Ντανιέλε Μπανιόλι κοντά στον ΠΑΟ

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν στην 13η αγωνιστική οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου και την καθιστούν έτσι την πλέον κρίσιμη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος βόλεϊ. Σήμερα συναντώνται Αρης και Ολυμπιακός στη Θεσ/νίκη και τη Δευτέρα στο Λουτράκι ο τιμωρημένος Παναθηναϊκός και η Ορεστιάδα.

Σήμερα στις 5μμ στη Μίκρα ο Αρης, με ανεβασμένο το ηθικό του μετά τη νίκη του στη Μόντενα, περιμένει τον Ολυμπιακό, που προέρχεται από την ήττα στη Γλυφάδα από τον Ηρακλή. Για τους Θεσ/νικείς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να "πιάσουν" στην κορυφή της βαθμολογίας τους Πειραιώτες, που όμως θα αγωνιστούν πάνοπλοι.

Τη Δευτέρα στις 4.30μμ (ΕΤ-1 5.45μμ) οι τρίτοι της βαθμολογίας ΠΑΟ και Ορεστιάδα θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουν "ζωντανοί" στην κούρσα του τίτλου. Το παιχνίδι ενδέχεται να παρακολουθήσει ο Ιταλός προπονητής Ντανιέλε Μπανιόλι που είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και έρχεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα. Ο Μπανιόλι που θεωρείται από τους κορυφαίους Ιταλούς προπονητές, έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟ και θα μείνει στην Αθήνα μια βδομάδα προκειμένου να ενημερωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι διατέλεσε προπονητής της Μόντενα το 1994 και 1995 κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα Ιταλίας. Το 1996 έπαθε όμως ατύχημα που παρολίγον να του στοιχίσει τη ζωή.

Από την άλλη μεριά, στον πάγκο της Ορεστιάδας θα κάνει επίσημα την πρώτη του εμφάνιση ο νέος προπονητής της, Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας αναμένεται να αγωνιστεί και ο Ακης Χατζηαντωνίου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Σήμερα εξάλλου παίζουν: ΠΑΟΚ - Ηρακλής 7μμ, Εθνικός - ΑΕΚ 7μμ, Κομοτηνή - Φιλία 6μμ, Πανελλήνιος - Κτησιφών 7μμ.

Οι γυναίκες

Ντέρμπι και στην Α1 των γυναικών, όπου αναμετριούνται οι δύο διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου Βριλήσσια και ΠΑΟ (αύριο στις 5μμ στο Χαλάνδρι). Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Σήμερα: Ηλιούπολη - Αρης 5μμ. Αύριο: Αγ. Σώστης - Φιλαθλητικός 12.00, Λάρισα - Παπάγου 12.00, Ολυμπιακός - Νίκη Αλεξ 12.00, Κοζάνη - Ιωνικός ΝΦ 14.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ