Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΑΜΟΥ
Απεργία και κλείσιμο καταστημάτων στις 23 του Φλεβάρη

Απεργιακή κινητοποίηση με κλείσιμο των καταστημάτων στις 23 του Φλεβάρη, με τη συμμετοχή των συλλόγων και των σωματείων των εργαζομένων αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα της Σάμου που προέκυψε από την πανσαμιακή συνέλευση τις 9 του μήνα με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, συμμετοχή εκπροσώπων Επαγγελματικών Συλλόγων και σωματείων της Σάμου. Επίσης, με απόφαση της ΣΕΑ θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σάμου, στις 6.30 το πρωί, συμβολική κατάληψη του κτιρίου κατά τις ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας, πορεία και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Πυθαγόρα, έκδοση και επίδοση ψηφισμάτων.

Η ΣΕΑ στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι τα οξυμένα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, των ΕΒΕ, των αγροτών, εξαιτίας της ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής, απαιτούν τη συντονισμένη δράση και την αγωνιστική κινητοποίηση όλων. Τα αιτήματα της κινητοποίησης στις 23 του Φλεβάρη είναι:

  • Κατάργηση των "αντικειμενικών κριτηρίων"
  • Στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχείρησης και των ΕΒΕ λόγω των ειδικών συνθηκών του παραμεθόριου νομού και της εποχικής δραστηριότητας.
  • Προστασία, στήριξη και όχι εξόντωση των αγροτικών, κτηνοτροφικών και αλιευτικών εκμεταλλεύσεων.
  • Εκλογίκευση των φορολογικών ελέγχων. Σεβασμό της προσωπικότητας του επιχειρηματία.
  • Αναβάθμιση των συγκοινωνιών του νομού.
  • Οχι στη φοροεισπρακτική πολιτική.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ