Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Παράπονα για τον Αρη

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι από τη... φιλοξενία του Αρη στο Χαριλάου έμειναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Το σκληρό παιχνίδι των Σαλονικιών έκανε δύο παίκτες να γυρίσουν με... σουβενίρ, τραυματισμούς. Πρόκειται για τον Γ. Σ. Γεωργιάδη και τον Αγγελο Μπασινά που χθες εξετάστηκαν από τον γιατρό Αργύρη Μήτσου, όμως οι πρώτες διαγνώσεις δε δείχνουν κάτι σοβαρό. Ετσι ο Βασίλης Δανιήλ θα τους έχει στη διάθεσή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην 11άδα επιστρέφει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που εξέτισε την ποινή του καθώς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που αποθεραπεύτηκε. Αντίθετα, για μια ακόμη αγωνιστική εκτός θα είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης που είναι τιμωρημένος και ο τραυματίας Γκούμας.

Στο μεταξύ και χθες ο Καβαλιώτης τεχνικός του τριφυλλιού επισήμανε στους παίκτες του ότι ο αγώνας ρεβάνς με τον Αρη είναι ανοιχτός: "Το 1 - 1 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε να περάσουμε στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αρης όπως είχα πει είναι ομάδα Α' Εθνικής και αυτό το έδειξε στο γήπεδο. Πάντως από εμάς εξαρτάται η υπόθεση πρόκριση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ