Τετάρτη 25 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κάλυψη σε Ντουμιτρίου

Μετά τις κραυγές και τις καταγγελίες κατά πάντων στην ΑΕΚ, επιτέλους ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής. Ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ, Γ. Λεοντσινίδης, συζήτησε λοιπόν χτες με τους παίχτες κάτι περισσότερο από μιάμισι ώρα. Μεταξύ άλλων επισήμανε πως η ΠΑΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της και ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει "και δεν ανταποκρίνεστε τις τελευταίες αγωνιστικές στα καθήκοντά σας".

Οι ποδοσφαιριστές επικαλέστηκαν την ατυχία, τις απουσίες και το κυνήγι από τους διαιτητές. "Μας εκνευρίζουν, δεν μπορούμε να παίξουμε. Με το παραμικρό παίρνουμε κάρτα, μας έχουν σημαδεμένους. Μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ο Εθνικός", ακούστηκε. Πάντως οι "κιτρινόμαυροι" ανέλαβαν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και υποσχέθηκαν πως θα παλέψουν ώστε να κερδίσουν τους εναπομείναντες αγώνες.

Επίσης, παρείχαν ασπίδα προστασίας στον Ντουμιτρίου. Κάποιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "είμαστε επαγγελματίες, δε χρειαζόμαστε προπονητή με βούρδουλα". Ανάλογη στάση κράτησε και ο πρόεδρος, Λ. Νικολάου, που επανέλαβε χτες πως "για την ΑΕΚ δεν υπάρχει θέμα προπονητή". Την κατάσταση συζήτησε σε συνεδρίασή του, παρουσία του προπονητή, και το ΔΣ της εταιρίας. Οι τόνοι διατηρήθηκαν χαμηλοί, κυρίως λόγω του επικείμενου ντέρμπι.

  • Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στους παίχτες έκανε ατομικές παρατηρήσεις και επισήμανε την έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας.
  • Σε φιλικό αγώνα η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε τη Λοκομοτίβ 5 - 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ