Παρασκευή 13 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εντονη μεταγραφολογία

Εντονη, πρόωρη, μεταγραφολογία αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό. Μετά την παραχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ψάχνει στην... πιάτσα (εγχώρια και ευρωπαϊκή) για την απόκτηση ενός πολυσύνθετου παίκτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε στο στάδιο Καραϊσκάκη το φιλικό αγώνα των ελπίδων Ελλάδας - Νορβηγίας και είχε στραμμένα τα μάτια του στους Βασίλη Λάκη και Παρασκευά Αντζα, που όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα απασχολήσουν την Πειραϊκή ΠΑΕ. Ο Ντούσκο έχει καλή γνώμη και για τους δυο ταλαντούχους παίκτες και αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτησή τους την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ομως ο Μπάγεβιτς έβγαλε... λαυράκια, αφού έμεινε ικανοποιημένος από δυο Νορβηγούς παίκτες. Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο της Ρόζενμποργκ, Βάλγκατ Χέγκεν και τον 19χρονο σέντερ φορ Τζον Κάριου της Βαλέρεγκαν. "Τους Ελληνες τους γνωρίζω. Ηθελα να παρακολουθήσω ιδιαίτερα τους Νορβηγούς", αρκέστηκε να δηλώσει ο Μπάγεβιτς. Πάντως και οι δυο περιπτώσεις από τη Σκανδιναβία είναι και μέσα στα... βαλάντια του Ολυμπιακού, αφού το κασέ τους δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό. Ακόμη...

Φυσικά αυτό που προέχει στην πειραϊκή ομάδα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια ο κυριακάτικος αγώνας με την Καβάλα στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με φουλ επιθετικό σχήμα και εκτός από την κατάκτηση της νίκης, στόχος είναι να παρουσιάσει και καλό θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Μαρούσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ