Τρίτη 17 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Πετάει" με ελπίδες στη Μόσχα

Στις 4 σήμερα τ' απόγευμα, βάσει προγράμματος, θ' αναχωρήσει η πτήση με την οποία η αποστολή της ΑΕΚ θα μεταβεί στη Μόσχα για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Κυπελλούχων με τη Λοκομοτίβ (Πέμπτη). Ζητούμενο στους "κιτρινόμαυρους" μαζί με τα σώματα... ψηλά ν' ανέβει και η ψυχολογία, που όπως φάνηκε στη Ν. Σμύρνη και παραδέχτηκαν όλοι, δε βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο.

Τα τελευταία αποτελέσματα και γεγονότα έχουν επηρεάσει τους παίχτες του δικεφάλου, οι οποίοι με την εμφάνισή τους απέναντι στον Πανιώνιο δεν "επούλωσαν τις πληγές". Πάντως ο Ντουμιτρίου αισιοδοξεί, και μαζί του όλοι, πως την κρίσιμη στιγμή θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αλλωστε για το δικέφαλο η πρόκριση μάλλον είναι μονόδρομος για να ξεχαστούν οι εντός συνόρων γκέλες και να διατηρηθεί ζωντανή μια διέξοδος επιτυχίας.

Αντίπαλος εκτός του κακού εαυτού, η πολύ καλή ομάδα της Λοκομοτίβ αλλά και οι καιρικές συνθήκες. Η χιονόπτωση σταμάτησε στη Μόσχα και σύμφωνα με τη Μετεωρολογική υπηρεσία δεν προβλέπεται να επανεμφανιστεί μέχρι την Πέμπτη. Ομως το κρύο και ο πάγος παραμένει. Σε βαθμό που προβληματίζει ακόμα και τους γηπεδούχους. Ενδεικτικό είναι πως ο αγώνας κυπέλλου με την Τορπέντο αναβλήθηκε για τις 23 του μήνα, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Η Λοκομοτίβ πάτησε χθες το γήπεδό της για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο. Ο Σιόμιν προετοίμασε την ομάδα στο Σότσι, μια πόλη στη Μαύρη Θάλασσα. Σε φιλικό με την Ντρούζμπα Μαϊκόπ κέρδισε 4 - 0 με τον Γκάρας να πετυχαίνει τρία γκολ. Το ευχάριστο για τους Ρώσους είναι πως ο Αριφούλιν, που διακρίθηκε στο μαρκάρισμα του Νικολα'ϊδη, τελικά μπορεί να παίξει αφού έχει μία κίτρινη και όχι δύο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ