Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βγήκαν μαχαίρια

Βόμβες Ντουμιτρίου κατά Λεωντσινίδη, που καλύφθηκε από την ΕΝΙC

Τα... μαχαίρια στην ΑΕΚ βγήκαν πλέον επίσημα απ' τη θήκη τους και τ' αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να το εκτιμήσει με σιγουριά. Ο Ντουμιτρίου απάντησε στο μπαράζ διαβολής του από στελέχη της διοίκησης και ο "πόλεμος χαρακωμάτων" ξεκίνησε. Απ' την πλευρά του ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών, Πιερ Χάντερ, μ' ανακοίνωση του "άδειασε" τον προπονητή και κάλυψε τη διοίκηση. Ετσι η πολυεθνική χρεώθηκε αυτούσιους τους χειρισμούς που έφεραν την ομάδα σ' αυτή τη θέση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κατηγόρησε τη διοίκηση για ερασιτεχνισμό, αφού "ακόμα και να υπήρχαν προβλήματα έπρεπε να παραμείνουν στο τμήμα και όχι να τα δημοσιοποιήσουν". Επισήμανε ακόμα πως "αν όσα γράφονται είναι ψέματα, έπρεπε η διοίκηση να τον καλύψει, αλλιώς να συζητήσουν μαζί του τα παράπονα τους". Αποφασισμένος να μην επωμιστεί ευθύνες που δεν του αναλογούν ο Ντουμιτρίου δε σταμάτησε πουθενά.

Επιβεβαίωσε πως οι μετεγγραφές δεν ήταν δική του επιλογή: "Είχα ζητήσει τους Κωνσταντίνου, Γ. Χ. Γεωργιάδη, Φρούσσο, Λουτσιάνο, Παντούρου και άλλους. Πιστεύω ότι μπορούσαν να πάρουν 2-- 3. Μου είπαν ότι προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αν Δώνης, Σέμπουε ήταν έστω και τελευταίοι στη λίστα θα το θυμόμουν". Στο εύλογο ερώτημα ποιος έκανε τις μετεγγραφές ο "Ντου Ντου" παραδέχτηκε: "Οι κύριοι Λεωντσινίδης, Κοτσάκος. Υπάρχει κανένας άλλος; Εγώ είχα ζητήσει την πρόσληψη μάνατζερ αλλά δεν έγινε (...)".

Ξεκαθάρισε πως δε μίλησε νωρίτερα γιατί η ομάδα είχε καλή πορεία και δεν ήθελε να δημιουργήσει αναταραχή, προσθέτοντας: "Με τέτοια κατάσταση ούτε εγώ μπορούσα να δουλέψω. Ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν, και να φύγω δε θα μείνω στον δρόμο. Θέλω και μπορώ να συνεχίσω. Εμαθα πολλά και αν λυθούν κάποια θέματα δεν έχω πρόβλημα. Περιμένω την επιστροφή του προέδρου να συζητήσουμε".

Στη διοικητική ανακοίνωση ο Ντουμιτρίου κατηγορείται για αντικρουόμενες δηλώσεις αφού σε πρόσφατο ΔΣ είχε αναλάβει την πατρότητα των μετεγγραφών. Καταλήγοντας ο Χάντερ επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της ENIC στον εν γένει τρόπο διοίκησης...

Γ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ